Sunday, March 16, 2014

23rd Attempt












4 comments:

  1. Aku jane puingin duwe motor custom koyo ngeneki mas. Sayang bandane sing durung duwe :(

    ReplyDelete
  2. lha puteng jumbret... ora ketok detail-e...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. makane ndang nang jogja mbah. difotokke ya :)

      Delete
  3. Terlalu gelap masse

    ReplyDelete